מה זה קבב עוף?
קבב עוף הם שיפודים של עוף במרינדה שנצלים על הגריל או על האש לשלמות. קבבים נהנו ברחבי העולם במשך מאות שנים, כאשר כל תרבות מוסיפה ספין ייחודי משלה למתכון המסורתי. היופי במתכונים הללו הוא שניתן להתאים אותם כמעט לכל טעם, והם דרך מצוינת לעשות שימוש בשאריות של נתחי עוף. בנוסף, אם אתם רוצים להפוך את הקבב שלכם לידידותי לצמחוני, תוכלו פשוט לוותר על העוף ולהוסיף ירקות נוספים במקום!
היתרונות של אכילת קבב עוף
קבב עוף הוא מקור מצוין לחלבון רזה, ויטמינים ומינרלים. הכנתם עם מרכיבים טריים מבטיחה לך להפיק את המרב מהערך התזונתי של הארוחה שלך. אכילת קבב עוף היא גם דרך מצוינת להוסיף גיוון לתוכנית הארוחות השבועית שלך. חזה עוף הוא מרכיב זול ורב-תכליתי שניתן בקלות להפוך לארוחת ערב טעימה עם מגוון שילובי טעמים. בנוסף, קבב עוף קל להכנה ולבישול מהיר, מה שהופך אותם לאידיאליים עבור לילות שבוע עמוסים או ברביקיו בסוף השבוע. לבסוף, הם טעימים להפליא - מה עוד אפשר לרצות מארוחה באמצע השבוע?