סוגי מתכוני פאי עוף
כשזה מגיע לפשטידות עוף, האפשרויות הן כמעט אינסופיות. מתכונים מסורתיים כוללים מילויים מלוחים של עוף, גזר, בצל ועשבי תיבול. לקבלת תפיסה הרפתקנית יותר על המנה הקלאסית הזו, נסה להוסיף מרכיבים כמו פטריות, אפונה, סלרי, תפוחי אדמה, תרד, בייקון וירקות אחרים. אם אתה מחפש משהו קצת יותר קל, נסה להכין רוטב לבן במקום רוטב שמנת והוסף כמה תבלינים נוספים כמו אבקת שום או אבקת צ'ילי לתוספת טעם.
אתה יכול גם לשנות את סוג הקרום שבו אתה משתמש - מבצק עלים לקרום מתוק - לחוויה טעימה עוד יותר. בין אם אתה במצב רוח למשהו קלאסי או יצירתי עם פשטידות העוף שלך, יש הרבה מתכונים בחוץ שיתאימו לכל הטעמים.
איך להכין פשטידת עוף קלאסית
הכנת פשטידת עוף קלאסית היא קלה ממה שאתה חושב. ראשית, חממו מראש את התנור ל-425 מעלות פרנהייט. לאחר מכן, תפסו את תבנית הפאי העמוק האהובה עליכם ופזרו עלה של בצק פאי שנקנה בחנות או תוצרת בית על תחתית ודפנות התבנית. לאחר מכן, בסיר גדול, שלבו פחית אחת של מרק עוף עם 1/2 כוס חלב ו-1/4 כוס חמאה או מרגרינה.
לאחר שהתערובת נמסה, מוסיפים שתי כוסות עוף מבושל, 1/2 כוס כל אפונה וגזר קפואים, כפית אחת כל פתיתי פטרוזיליה מיובשים ובצל טחון, ו-1/4 כפית פלפל. מערבבים הכל יחד עד לאיחוד אחיד ויוצקים אותו לתבנית הפאי המוכנה. לבסוף, מרדדים עלה נוסף של בצק לקרום העליון ומניחים אותו מעל לפני אפייה של 25 דקות או עד להזהבה. מצננים 10 דקות לפני ההגשה חמימה.