סוגים שונים של כנפי עוף
כשאתה מבשל אצווה של כנפי עוף, יש לך הרבה אפשרויות. כנפי באפלו הן תמיד קלאסיקה - הן מתובלות, והליווי המושלם לבירה קרה. למשהו קצת יותר מתוק, נסה כנפי ברביקיו. הם דביקים ומצופים ברוטב עשיר ומתוק שבטוח יעורר את בלוטות הטעם שלך. או למשהו קצת יותר קל, למה לא לנסות כנפי טריאקי? הטעם המלוח-מתוק שאי אפשר לעמוד בפניו! ואם אתם מרגישים הרפתקנים, יש כל מיני טעמים אחרים שאפשר לנסות - משום פרמזן ועד חרדל דבש. לא משנה מה תבחר, אתה יכול להיות בטוח שזה יהיה טעים!
איך לבשל כנפי עוף
כשזה מגיע לבישול כנפי עוף, יש כמה אפשרויות. הפופולרי ביותר הוא לטגן אותם בשמן עמוק עד שהם פריכים. אפשר גם לאפות אותם בתנור לחלופה בריאה יותר, או אפילו לצלות אותם על המנגל. בכל שיטה שתבחרו, הקפידו להשתמש במדחום בעת בישול הכנפיים כדי לוודא שהן מבושלות - זה ימנע הרעלת מזון. לאחר הבישול, תוכל להוסיף את הרטבים והתבלינים האהובים עליך. אם אתה רוצה משהו חריף, נסה רוטב באפלו או רוטב חריף.
לטעם מתוק יותר, בחר בחרדל דבש או זיגוג ברביקיו. אתה יכול גם להתנסות עם עשבי תיבול ותבלינים כמו אבקת שום או פפריקה אם אתה מעדיף טעם עדין יותר. לאחר תיבול, הגישו את הכנפיים חמימות עם דפנות כמו סלרי וגזר, רוטב חווה ומטבל גבינה כחולה. תהנה!